Svensk Piano        
tom Hem Om Bruun Piano Kontakta oss Pianon Flyglar Leverantörer tom
Svensk Piano
 

Leverantörer

Klicka på logotyperna för att besöka respektive leverantörers hemsidor.

Bohemia
Grotrian
Sauter
Steingraeber


Steingraeber är kända för sina handbyggda instrument.
Tyska Steingraeber & Söhne grundades 1820 i Thüringen. Idag återfinns fabriken i Bayreuth i Bayern. Företaget anser sig vara "den mest annorlunda pianotillverkaren i världen". Steingraeber tillverkar pianon och flyglar som idag går att finna i otaliga operahus och konsertsalar.

Sauter är kända för sin utsökta design, ända sedan 1819 har Sauter producerat pianon och flyglar av hög kvalitet. Instrumenten från Sauter är vida berömda för dess enastående ljud, dess fina känsla och dess unika utrycksfullhet. Men de är även en njutning för ögat - i perfekt harmoni med en modern livsstil.

1835 formulerade Grotrian sin enkla filosofi "Bygg bra pianon så kommer resten att ordna sig".
Större och mindre instrument är alla tillverkade med stor precision och känsla. Många anser att Grotrians pianomodell 124 är världens bästa piano. Grotrian har något att erbjuda alla - nybörjare som expert.

Bohemia har tillverkat instrument sedan 1871 och handbygger till stor del fortfarande instrument enligt gamla traditioner.
I sortimentet finns instrument som passar i hemmet såväl som i konsertlokaler. Bohemia är ett bra alternativ både kvalitetsmässigt och ekonomiskt.

För mer information och prisförslag kontakta Bruun Piano

 
Bruun Piano Blomskog SE-672 92 Årjäng +46 (0)573-319 10 epost:info@bruunpiano.se